Jõhvikatiramisu

Vabariigi aastapäeva tähistades tegime Oma Maitse retsepti järgi kamatiramisut. Õigemini oli see mugandatud variant sellest retseptist. Kõige parem maitses ta muidugi järgmisel päeval, kui kõik maitsed olid korralikult läbi imbunud. Olen varem teinud ka "õiget" tiramisut, kuid eestlaste versioon on vägagi mõnus, eriti kui magusat kreemi tasakaalustab endatehtud pohlamoos. Tänase versiooni juures proovisin Alma sarja uut kohupiimakreemi rosinatega ja see osutus väga huvitavaks leiuks.

Kreemi jaoks:
1 väike pakk vahukoort
400 g kohupiimakreemi (rosinatega on parem)
1-2 sl suhkrut
3 sl kamajahu

Keelekese küpsiseid
kohvi
meelepärast konjakit, brändit või likööri
kodust pohla-jõhvikamoosi
pealeraputamiseks kakaod

Kommentaarid

Populaarsed postitused

Kaerahelbeküpsised - igihaljas klassika

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder

Kartulitoidud kui ehe köögiteadus